Kesätyötä nuorille kiinteistönhoidon parissa Rovaniemellä

Rovaniemellä toimiva kiinteistöpalveluyritys Rovanapa Oy kuuluu KAS asunnot-konserniin. Konsernilla on omistuksessaan n. 8.000 asunnon vuokra-asuntokanta ja näistä Rovaniemellä sijaitsee n. 2.500 vuokra-asuntoa.

Rovanapa Oy:n tehtävänä on tuottaa konsernille ja sen vuokra-asunnoissa asuville isännöinnin ja kiinteistönhoidon perustehtävät. Vakituisessa työsuhteessa meillä on alansa vahvoja osaajia 19 hlöä, isännöinti-toimisto-esimiehet 7 hlöä ja kiinteistönhoito 12 hlöä.

Vastaamme paikallisesti konsernimme vuokra-asuntoyhtiöistä, joissa liikevaihto on n. 20 milj. euroa vuodessa.

Työllistämme vuosittain kausitöihin keväisin, syksyisin ja talvella määräaikaisesti n. 20 eri henkilöä. sekä kesäkautena nuoria erilaisiin kiinteistönhoidon ja isännöinnin tehtäviin n. 25 hlöä.

Tarjoamme nyt vuosina 2002- 2006 syntyneille nuorille 10-25 kesätyöpaikkaa sekä mahdollisuuden tutustua kiinteistönhoitoalaan ja kiinteistönhoidon kesällä tehtäviin töihin. Palkkaamme tulevana kesänä lisäksi osan kesätyöntekijöistä ajokortillisia edellisinä kesinä kesätöissä alalla olleita nuoria.

Kesäaikaiset työt tehdään vanhemman kiinteistönhoitajan ohjauksessa ja kaverina. Kiinteistönhoidon kesäajan töitä ovat mm. nurmikoiden leikkaaminen, haravointi, tonttien kunnossapitotyöt ja muut ulkona tehtävät kiinteistönhoitotyöt.

Kesätöihin voi hakea 29.3.-30.4.2021 välisenä aikana. Teemme valinnat huhtikuussa ja pyrimme ilmoittamaan valituille ennen pääsiäistä.

HUOM! Vuonna 2003 -2005 syntyneiden tulisi hakea Rovaniemen kaupungin myöntämää ”kesätyöseteliä”.