Kesätyötä nuorille kiinteistönhoidon parissa Rovaniemellä

Rovaniemellä toimiva kiinteistöpalveluyritys Rovanapa Oy kuuluu KAS asunnot-konserniin. KAS asunnot Oy on vuonna 2001 perustettu valtakunnallinen vuokra-asuntoyhtiö, joka vuokraa asuntoja 39 paikkakunnalla. Vuokra- ja asumisoikeusasuntoja on yhteensä lähes 9000. Näistä Rovaniemellä sijaitsee n. 2.400 vuokra-asuntoa.

Rovanapa Oy:n tehtävänä on tuottaa konsernille ja sen vuokra-asunnoissa asuville isännöinnin ja kiinteistönhoidon perustehtävät. Vakituisessa työsuhteessa meillä on alansa vahvoja osaajia 24 hlöä, isännöinti-toimisto-esimiehet 8 hlöä ja kiinteistönhoito 16 hlöä.

Vastaamme paikallisesti konsernimme vuokra-asuntoyhtiöistä, joissa liikevaihto on n. 20 milj. euroa vuodessa.

Työllistämme vuosittain kausitöihin keväisin, syksyisin ja talvella määräaikaisesti n. 20 eri henkilöä. sekä kesäkautena nuoria erilaisiin kiinteistönhoidon ja isännöinnin tehtäviin n. 25 hlöä.

Tarjoamme nyt vuosina 2003- 2008 syntyneille nuorille 10-25 kesätyöpaikkaa sekä mahdollisuuden tutustua kiinteistönhoitoalaan ja kiinteistönhoidon kesällä tehtäviin töihin. Palkkaamme tulevana kesänä lisäksi osan kesätyöntekijöistä ajokortillisia edellisinä kesinä kesätöissä alalla olleita nuoria.

Kesäaikaiset työt tehdään vanhemman kiinteistönhoitajan ohjauksessa ja kaverina. Kiinteistönhoidon kesäajan töitä ovat mm. nurmikoiden leikkaaminen, haravointi, tonttien kunnossapitotyöt ja muut ulkona tehtävät kiinteistönhoitotyöt.

Kesätöihin voi hakea 1.3.-30.4.2023 välisenä aikana. Teemme valinnat huhtikuussa ja pyrimme ilmoittamaan valituille vapun jälkeen.

HUOM! Vuonna 2005 -2007 syntyneiden tulisi hakea Rovaniemen kaupungin myöntämää ”kesätyöseteliä”.