Vahvistamme kiinteistönhoitoamme alan moniosaajalla

Etsimme palvelukseen ”Kiinteistönhoitajaa”

Kiinteistönhoitajana tulet toimimaan osana kiinteistöhuollon tiimiämme. Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat kiinteistöjen toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava. Toiveissa olisi, että sinulla on alalle soveltuva koulutus tai työn kautta hankittu ammattipätevyys. Hallitset nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja.

Sinun tulisi olla suomen kielen taitoinen, hyväkäytöksinen, itsenäiseen työhön pystyvä, vastuuntuntoinen, asiakaspalveluhenkinen ja hyvän asenteen omaavaa.

Katsomme eduksi alantutkinnot (Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perus ja/tai ammattitutkinto) ja vaihtelevien työkohteiden takia koneajotaidon. Ajokortti on työssä välttämätön.

Olemme hyvämaineinen työyhteisö ja luotettava työantaja, joka pystyy tarjoamaan vakaan työsuhteen sekä hyvät työsuhde-edut. Mm. työhyvinvointi- ja lounasetu sekä yrityksemme henkilökunnalle ottama vakuutusetu.

Liity joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa 21.8.2023 lähtien klo 08.00–15.00 kiinteistötyönjohtaja Juha Kokko puh. 016 322 3430 tai juha.kokko@rovanapa.fi. Voit myös kysyä lisätietoa sähköpostilla aiemmin osoitteesta kalevi.ranta at rovanapa.fi.

Lähetä kirjallinen hakemuksesi ja ansioluettelo tai CV 31.8.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen juha.kokko@rovanapa.fi.

Työpaikka täytetään välittömästi löydettyämme tehtävään soveltuvan henkilön.

Muutto paikkakunnalle ei ole ongelma, sillä avustamme vuokra-asunnon hankinnassa.