Vahvistamme kiinteistönhoitoamme alan moniosaajalla

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ”Kiinteistönhoitajaa”

Kiinteistönhoitajana tulet toimimaan osana kiinteistöhuollon tiimiämme. Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat kiinteistöjen toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä.

Tehtävässä edellytämme aikaisempaa työkokemusta vähintään 5 -vuoden ajalta sekä alan perustutkintoa. Sinulla tulee olla voimassa vähintään B-luokan ajokortti.

Sinun tulee olla luonteeltasi asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava. Sinun tulisi hallita nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät sekä Wille ympäristönhoitokoneiden ajotaidot.

Sinun tulisi olla suomen kielen taitoinen, hyväkäytöksinen, itsenäiseen työhön pystyvä, vastuuntuntoinen, asiakaspalveluhenkinen ja hyvän asenteen omaavaa.

Olemme hyvämaineinen työyhteisö ja luotettava työantaja, joka pystyy tarjoamaan vakaan työsuhteen sekä hyvät työsuhde-edut. Mm. työhyvinvointi- ja lounasetu sekä yrityksemme henkilökunnalle ottama vakuutusetu.

Liity joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa  klo 08.00–15.00 kiinteistötyönjohtaja Juha Kokko puh. 016 322 3430 tai juha.kokko at rovanapa.fi. Voit myös kysyä lisätietoa sähköpostilla osoitteesta kalevi.ranta at rovanapa.fi.

Lähetä kirjallinen hakemuksesi ja ansioluettelo tai CV 31.7.2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen juha.kokko at rovanapa.fi.

Työpaikka täytetään välittömästi löydettyämme tehtävään soveltuvan henkilön.

Muutto paikkakunnalle ei ole ongelma, sillä avustamme vuokra-asunnon hankinnassa.