Kesätyötä nuorille kiinteistönhoidon parissa

Kuka voi hakea töihin?

Kesätöihin voit hakea, mikäli täytät ennen töiden aloittamista 15 vuotta. Valinnassa ovat kuitenkin ensisijalla vuosina 2004 – 2009 syntyneet nuoret, jotka täyttävät Rovaniemen kaupungin kesätyösetelin myöntämiseen vaaditut kriteerit.

Palkkaamme kesällä 2024 puolet ajokortin omaavia kesätyöntekijöitä, joiden toivomme olleen aiempina kesinä yhtiössämme töissä. Täyttämällä kesätyöhakemuksemme mahdollisimman tarkoin olet valinnassa mukana. Työkokemus kohdassa ”lyhyt tehtäväkuvaus” voit kertoa meille myös mitä kotitöitä olet tehnyt.


Mitä kesätöissä tehdään?

Kesäaikaiset työt tehdään vanhemman kiinteistönhoitajan ohjauksessa ja kaverina. Kiinteistönhoidon kesäajan töitä ovat mm. nurmikoiden leikkaaminen, haravointi, tonttien kunnossapitotyöt ja muita ulkona tehtäviä kiinteistönhoitotöitä.

Kiinteistönhoidon toimipisteemme sijaitsee Lukkatie 7E osoitteessa ja pyydämmekin sinua ilmoittamaan hakemuksemme kohdassa ”lyhyt tehtäväkuvaus” miten kuljen työmatkasi mm. onko sinulla mopo käytössä?


Työsuhteen pituus?

Työsuhteet tulevat pääasiassa olemaan kolmen viikon jaksoja; 1. jakso 3.-20.6., 2. jakso 24.6.-12.7. ja 3. jakso 15.7.-2.8.. Jaksot pyritään sopeuttamaan hakijan toiveisiin. Työsuhteiden alkamisessa pyritään siihen, että ne alkaisivat aina maanantaina ja päättyisivät perjantaina.


Työsuhteen palkkaus ja muut ehdot

Työsuhteissa noudatamme Kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta. Palkkaus ja työaika määräytyvät sen mukaan, tuntipalkka on 10,56 e/h. Työ alkaa päivittäin klo 7.00 ja päättyy klo 15.30, työaika on 37,5 h/vko. Kesätyöntekijän kokonaispalkka muodostuu tuntipalkasta ja työssäolopäiviltä tulevasta lounasedusta lounassetelillä, lounassetelin arvo on 13,50 e.


Milloin päätös kesätöistä?

Teemme valinnat toukokuun alussa 2024, jonka ilmoitamme valitulle hänen jättämään sähköpostiosoitteeseen. Rekrytoinnin päättymisestä kerromme nettisivuillamme www.rovanapa.fi.