Vahvistamme remonttiryhmäämme vakituiseen työsuhteeseen palkattavalla remonttialan moniosaajalla.

Remonttiryhmässämme työsi koostuu vuokra-asunnoissa ja vuokrataloilla tehtävistä eritasoisista korjausrakentamisen sekä asuntojen kunnostus- ja huoltokorjaustöistä.

Sinun tulisi olla suomen kielen taitoinen, hyväkäytöksinen, itsenäiseen työhön pystyvä, vastuuntuntoinen, asiakaspalveluhenkinen ja hyvän asenteen omaavaa.

Tehtävään valittavalta edellytämme rakennusalan koulutusta esim. sisustuskirvesmies, kirves-/rakennusmies, maalari/ pintakäsittelijä, kalusteasentaja, LVI-asentaja.

Hakijan työkokemuksessa arvostamme laajaa kokemusta kiinteistöjen korjausrakentamisen erilaisista tehtävistä, mm. asuntojen ja kylpyhuoneiden remonteista.

Olemme hyvämaineinen työyhteisö ja luotettava työantaja, joka pystyy tarjoamaan vakaan työsuhteen sekä hyvät työsuhde-edut. Mm. työhyvinvointi- ja lounasetu sekä yrityksemme henkilökunnalle ottama vakuutusetu.

Lähetä kirjallinen hakemuksesi ja ansioluettelo tai CV 14.2.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kalevi.ranta at rovanapa.fi.

Työpaikka täytetään välittömästi löydettyämme tehtävään soveltuvan henkilön.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä sähköpostilla kiinteistötyönjohtaja Juha Kokolta, juha.kokko (at) rovanapa.fi ja toimitusjohtaja Kalevi Rannalta, kalevi.ranta (at) rovanapa.fi