Kesätyötä nuorille kiinteistönhoidon parissa


Kuka voi hakea töihin?

Kesätöihin voit hakea, mikäli täytät ennen töiden aloittamista 15 vuotta. Valinnassa ovat kuitenkin ensisijalla vuosina 2000 - 2001 syntyneet nuoret, jotka täyttävät Rovaniemen kaupungin kesätyösetelin myöntämiseen vaaditut kriteerit.

Palkkaamme kesällä 2017 puolet ajokortin omaavia kesätyöntekijöitä, jotka ovat olleet aiempina kesinä yhtiössämme töissä. Täyttämällä kesätyöhakemuksemme mahdollisimman tarkoin olet valinnassa mukana. Työkokemus kohdassa "lyhyt tehtäväkuvaus" voit kertoa meille myös mitä kotitöitä olet tehnyt.


Mitä kesätöissä tehdään?

Kesäaikaiset työt tehdään vanhemman kiinteistönhoitajan ohjauksessa ja kaverina. Kiinteistönhoidon kesäajan töitä ovat mm. nurmikoiden leikkaaminen, haravointi, tonttien kunnossapitotyöt ja muita ulkona tehtäviä kiinteistönhoitotöitä.

Kiinteistönhoidon toimipisteemme sijaitsevat eripuolilla kaupunkia ja Korpitiellä, ja pyydämmekin sinua ilmoittamaan hakemuksemme kohdassa "lyhyt tehtäväkuvaus" miten kuljen työmatkasi mm. onko sinulla mopo käytössä?


Työsuhteen pituus?

Työsuhteet tulevat pääasiassa olemaan kolmen viikon jaksoja; 1. jakso 5.-22.6., 2. jakso 26.6.-14.7. ja 3. jakso 17.7.-4.8.. Jaksot pyritään sopeuttamaan hakijan toiveisiin. Työsuhteiden alkamisessa pyritään siihen, että ne alkaisivat aina maanantaina ja päättyisivät perjantaina.


Työsuhteen palkkaus ja muut ehdot

Työsuhteissa noudatamme Kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta. Palkkaus ja työaika määräytyvät sen mukaan, tuntipalkka on 8,97 e/h. Työ alkaa päivittäin klo 7.00 ja päättyy klo 16.00, työaika on 38,0 h/vko. Kesätyöntekijän kokonaispalkka muodostuu tuntipalkasta ja työssäolopäiviltä tulevasta lounasedusta lounassetelillä, lounassetelin arvo on 9,30 e.


Milloin päätös kesätöistä?

Teemme valinnat huhtikuun aikana. Aikatauluun vaikuttaa kaupungin tekemä päätös kesätyöseteleistä. Valinnoista ilmoitamme suoraan valituille ja rekrytoinnin päättymisestä kerromme nettisivuillamme www.rovanapa.fi.